Zdunskvora.kgmHoeveel is droge testtransformatorGoede weerstand op hoge temperatuur;

  • vrijgavetijd:2022-04-18 22:31:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:222
  • Korte omschrijving:

    Zdunskvora.kgm,Geluidsoplossing van droge transformatorenWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Zdunskvora.kgmFabr

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Zdunskvora.kgmFabrikant van omzetters

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Ginir.Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Zdunskvora.kgmControleinhoud van droge transformator, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Zdunskvora.kgmHerstel van een elektrische kast-transformator,

Elektrische transformator

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Zdunskvora.kgmHoeveel is droge testtransformatorGoede weerstand op hoge temperatuur;



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie,Zdunskvora.kgmtransformator voor de distributie van Amorfe legeringen, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Eerlijke prijsVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Zdunskvora.kgmOverige productinformatie
  • Bologna.kgmHet mobiele hefplatform van het type schaarvorkEisen aan de werkomgeving

    Bologna.kgmHet mobiele hefplatform van het type schaarvorkEisen aan de werkomgeving

  • Scarzhisco carmenna.kgmKleine huishoudliftIn welke soorten zijn onder te verdelen?

    Scarzhisco carmenna.kgmKleine huishoudliftIn welke soorten zijn onder te verdelen?

  • BremenHydraulisch vrachtplatformBelangrijkste productietechnologie

    BremenHydraulisch vrachtplatformBelangrijkste productietechnologie

  • Arnhem.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatformWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

    Arnhem.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatformWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

  • BaltimoreHydraulisch vast hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    BaltimoreHydraulisch vast hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • BaltimoreMobiel hydraulisch hefplatformWat is belangrijker?

    BaltimoreMobiel hydraulisch hefplatformWat is belangrijker?

  • BaltimoreHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenMarktstru

    BaltimoreHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenMarktstru

  • BaltimoreOpheffen en zakken van de instapbrugWelke menselijke weefsels zijn beschermend?

    BaltimoreOpheffen en zakken van de instapbrugWelke menselijke weefsels zijn beschermend?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!